Totaal aantal pageviews

dinsdag 18 januari 2011

Een eigen Blog voor Stichting Weeshuis Sri Lanka

Vandaag een gesprek gehad met Alterego Marketing over social media en inmiddels helemaal overtuigd dat ook Stichting Weeshuis Sri Lanka actief moet zijn binnen de social media !

De eerste zes jaar van de stichting werden gekenmerkt door vooral veel organisatorische activiteiten. De bouw van het Somawathi Home, de professionalisering van de stichting in Nederland en vooral heel veel heen en weer reizen naar Sri Lanka om daar de zaken goed op orde te krijgen.
Inmiddels zijn we in Nederland twee keer bekroond met de Transparant Prijs en zijn we in Sri Lanka verkozen tot het beste kindertehuis van de zuidelijke provincie.

Eindelijk is dan nu de tijd aangebroken om ook actief te zijn met een eigen Blog en wij hopen met regelmaat verslag te doen van hetgeen er afspeelt aan de keukentafel van de stichting en hoe het met het hulpverleningsproject Somawathi Home en al haar bewoners gaat.

5 opmerkingen:

  1. Kijk, dat zijn goede ontwikkelingen Marja! gr TImo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het werkt Marja, veel succes met je Blog.

    Hartelijke groet,
    Anne hardeman -Kühn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super!!! Eigentijds en professioneel. Hopelijk werpt het heel veel vruchten af.

    Lieve groetjes,
    Elly Loots

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De laatste nieuwsbrief staat online:

    http://www.weeshuissrilanka.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=378%3Anieuwsbrief-30-maart-2012&catid=68%3Anieuwsbrieven&Itemid=235&lang=nl

    En een eigen Fan Page op Facebook:http://www.facebook.com/StichtingWeeshuisSriLanka

    BeantwoordenVerwijderen